Fransız otomotiv devi olan Peugeot, 408 modeli ile sedan segmentindeki güçlü arabalarından biri olarak karşınıza çıkıyor. C segment araç modelleri arasında yer alan Peugeot 408, modern ve karakteristik görünümü sayesinde araba severlerin gözdesi olmayı başarıyor. Şık tasarımı, güvenli sürüş deneyimi ve konforlu iç dizaynı ile sürücülere bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Teknolojik donanımları ve çeşitli yönleriyle de ön plana çıkmayı başararak Peugeot 408 son zamanların en çok tercih edilen araç modelleri arasında yer alıyor. Haydi gelin Peugeot 408 incelemesini birlikte yapalım.

İçindekiler

Peugeot 408 Tasarımı: Estetik ve Fonksiyonelliğin Buluşması

Peugeot 408 özellikleri ile öne çıktığı gibi modern tasarımıyla da pek çok sürücünün beğenisini kazanıyor. Zarif ve dinamik hatları ile sedan model araçlara farklı bir tanım katıyor. Peugeot 308'in tasarımına benzer bir görünüme sahip olan Peugeot 408, aslan dişi gündüz farları ve hava girişleri ile farlarını öne çıkarıyor. Yenilenen ızgarası karakteristik yeni aslan logosu ile ön planda yer alıyor. LED farları, araca hem sportif bir görünüm kazandırırken aynı zamanda gece sürüşlerinde de üst düzey bir aydınlatma sağlıyor. 19 inç'lik krom jantlar tasarımı güçlendirerek daha fazla öne çıkmasını sağlıyor. Aracın arka kısmını incelediğimizde LED stop lambaları yine sportif tasarımları ile öne çıkarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bunun yanında bagaj kapağı üzerinde bulunan entegre edilmiş spot lambaları geceleri rahat bir şekilde bagajı kullanabilmenizi sağlıyor. Çift egzoz çıkışı da araca güçlü bir duruş katarken hem şehir içi hem de uzun yolda güçlü bir performans sergilemesine yardımcı oluyor.

Peugeot 408 İç Tasarımı: Teknolojinin Mükemmel Uyumu

Peugeot 408 iç tasarımı ile sürücü ve yolculara üst düzey bir konfor sunuyor. Geniş iç tasarımı son model teknoloji ile entegre edilerek yol boyunca rahat edebilmenizi sağlıyor. Geniş iç hacmi önde ve arkada oturan kişiler için yeterli mesafede diz mesafesi kalacak şekilde tasarlanmış. Sürücü odaklı bir kokpit tasarımına sahip olan Peugeot 408, i-Kokpit konseptiyle desteklenerek sürüş sırasında kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Dijital gösterge paneli ve 10 inçlik dokunmatik ekranı üzerinden sürüşle ilgili bilgilere ve araç içi eğlence sistemlerine ulaşabilmeniz mümkün. Direksiyon üzerine dağıtılmış olan düğmeler ile dikkatiniz dağılmadan da sürüş esnasında istediğiniz fonksiyonlara ulaşabilirsiniz. Peugeot 408 içi aynı zamanda çift bölgeli klima sistemine de sahip olup istenile önde ve arkada bulunan klimaları ile istenilen sıcaklığa ulaşabilmeyi sağlıyor. İç tasarımda kullanılan deri döşemeler ve yumuşak dokulu yüzeyler lüks bir atmosfer sunuyor.

Modern Sürüş Deneyimi için Peugeot 408'i Deneyin

Peugeot 408 incelemesi arasında yeni nesil donanımları ve sürüş performansına. 1.6 litrelik turbo benzinli motora sahip olan Peugeot 408 180 beygir gücünde olup güçlü bir performans sunuyor. 8 ileri otomatik vitese ve şanzımana sahip olan Peugeot 408, hem şehir içinde hem de uzun yol sürüşlerde akıcı bir dinamik bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Ergonomik ve keyifli bir yolculuk ile sürücünün de fazla yorulmamasını destekliyor. Düşük yakıt tüketimi, emisyon değerleri ile sürücüleri cebeden bu araç aynı zamanda çevre dostu bir özelliğe de sahip. Aracın teknolojik donanımları da son teknoloji ile entegre olup akıllı telefonlar ile sorunsuz bağlantı kurabiliyor. Kablosuz şarj ünitesi sunan Peugeot 408daha pek çok sisteme de sahip. Güvenlik anlamında da oldukça tatmin edici özellikleri bulunuyor. Hız sabitleyici, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, acil otomatik frenleme gibi sürüş sırasında tehlike oluşturabilecek detaylara karşı önlem niteliği taşıyor.

İçindekiler