Otomotiv dünyasının yenilikçi tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken MG, bu sefer karşınıza ZS modeli ile çıkıyor. MG ZS, SUV segmentinde yer alan bir araba modeli olarak şehir içi kullanımlarda konfor ve pratikliği ön plana çıkarıyor. Tasarım özelliklerinden performansına, iç mekan konforundan güvenlik donanımlarına kadar birçok özelliğe sahip olan MG ZS'i sizin için inceledik. MG ZS incelemesi, sunduğu avantajları ve özellikleri gibi pek çok detaya buradan ulaşabilirsiniz.

İçindekiler

Tasarım Özellikleri

MG ZS, modern ve dinamik tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Keskin hatlı krom mn ızgarası MG logosu ile bütünleşiyor. Farları sportif çizgilere sahip olup sis lambalarını öne çıkarıyor. Tampon ile birleşen ön kısım çekici ve şık bir model olarak yer alıyor. Farlar LED stop lambaları ile aracın sportif görünümüne ayrı bir karakter katıyor. Aynı zamanda far bölümünün üst kısmında yer alan gündüz aydınlatması da bulunuyor. Tamponda yer alan sis lambaları bu alanı tamamlayarak hoş bir görünüm elde ediyor. Metalik gri, siyah, kırmızı, beyaz, mavi ve turuncu olmak üzere altı farklı renge sahip olan MG ZS modeli geniş renk skalası ile de birçok kişiye hitap ediyor. 17 inçlik alaşım elmas kesim jantlara sahip olan MG ZS, iki farklı donanıma da sahip. Comfort ve Luxury Plus olmak üzere donanım ile karşınıza çıkıyor. Bu iki modelin tasarım modelleri aynı olup sistemsel olarak ufak farkları bulunuyor. Yan aynaları otomatik kapanan ZS serisinde kapı açma koluna dokunarak da otomatik olarak kapıları kilitleyebiliyorsunuz. MG ZS, yerden yüksek tasarımı ile güçlü bir duruşa da sahip. 4.32 mm uzunluğunda olan MG ZS, kendi sınıfının en büyük otomobilleri arasında yer alıyor. SUV modellerde görmeye alışık olduğumuz tavan rayları bu modelde de bulunuyor olup görünüme farklı bir hava katıyor.

MG ZS İç Tasarımı

MG iç dizaynına baktığımızda ise karşımıza geniş ve ferah bir alan çıkıyor. Sürücü ve yolculara konforlu bir sürüş deneyimi vaat eden Mg ZS serisi rahatlığı ön plana çıkarıyor. Yumuşak dokulu deri koltukları ergonomik bir yapıya sahip olup yol boyunca sizi rahat ettirmek üzerine tasarlanmış. Kaliteli işçiliği ile de hem estetik hem de işlevsel özelliklere sahip. Geniş bagaja sahip olan bu model geniş aileler için oldukça kullanışlı. Yatırılabilen arka koltukları sayesinde bagaj alanı daha da genişletilebiliyor. 10.1 inçlik dokunmatik bilgi ekranına sahip olan MG ZS, standart multimedya sistemine sahip. Apple CarPlay ve Android Auto desteği ile her türlü cihaz ile kolaylıkla bağlantı kurabileceği şekilde tasarlanmış durumda. Modern kullanıcı deneyimi sunan MG ZS, anahtarsız çalıştırma sistemiyle de bu deneyimi pekiştiriyor. Altı hoparlörlü 3D müzik sistemi ile de sürüş sırasında müzik zevkini doruklarda yakalamanızı sağlıyor.

Motor Özellikleri ve Sürüş Performansı

MG ZS özellikleri arasında motor ve sürüş performansı da dikkatleri üzerine çekiyor. 1.5 litrelik benzinli motora sahip olan bu model 106 beygir gücünde ve 141 Nm torka sahip. Hem manuel hem de otomatik vites seçeneği sunan MG ZS motor turbo üç silindirli motoru ile size beklediğiniz performansı sunuyor. 5 ileri manuel ve 4 ileri otomatik şansızman seçeneği ile aradığınız özellikleri bu seride bulabilmenizi kolaylaştırıyor. Uzun yol yapabilme özelliği ile sürücüleri tatmin eden bu model, şanzıman seçenekleriyle de farklı sürüş tercihlerine de hitap ediyor. Şanzıman gücünü ön tekerleklere aktaran MG ZS yol tutuşu ile dengeli bir performans sergileyerek konforlu bir yolculuk yapabilmenize yardımcı oluyor. Direksiyon sistemi hassas olup güvenli bir yolculuk yapabilmeniz için pek çok güvenlik özelliklerini sistem içinde barındırıyor.

İçindekiler