İster kiraladığınız bir araç içinde isterseniz de kendi aracınız içinde olun trafikte seyrederken telefonunuzu uygun bir yerde konumlandırmak oldukça önemlidir. Özellikle büyük kentlerde navigasyon kullanımının son derece yaygınlaştığını da hesaba katarsak araba içinde telefonların özel bir yeri olması da kıymetli oluyor. Biz de bu sebeple sizin için derlediğimiz araç telefon tutucu tavsiyelerini burada sıraladık. Okumaya devam ederek araç içi telefon tutucu önerilerini görebilir, aracınıza ve telefonunuza en uygun olanı tercih ederek trafikte güvenle seyredebilirsiniz.

İçindekiler

Xiaomi Mi 20 W Kablosuz Araç Telefon Tutucu

Araç içi telefon tutucu tavsiyeleri listemizde ilk sırada Xiaomi var. Markanın Mi 20 W kablosuz modeli, Qi wireless şarj teknolojisini destekliyor ve böylece telefonunuzu şarj etmek için bir kablo kullanmanıza gerek kalmıyor. Yani bu ürünü kullanıyorsanız telefonunuzu cihaza koymak için manuel bir işlem yapmanıza gerek yok. Tutucu, telefonunuzu algılıyor ve otomatik olarak kavrıyor. Ayrıca telefonu cihazdan çıkardığınızda otomatik olarak kilidi açılıyor ve siz de telefonunuzu kolayca alabiliyorsunuz. Üstelik cihaz, farklı boyutlardaki telefonlara uyum sağlamak için ayarlanabilir ayaklara da sahip. Telefonunuzu hızlı bir şekilde şarj etmek için 20W'a kadar güç sağlayabilen bu ürün, araçtaki klima çıkışına monte edilebildiği için kullanımı da son derece pratik.

Baseus Osculum Type Gravity Araç Telefon Tutucu

Baseus Osculum Type Gravity araç telefon tutucu, araçta telefonunuzu güvenli bir şekilde tutmanıza ve kullanmanıza yardımcı olan bir diğer seçenek. Özellikleri ise hemen aşağıda.

  • 360 Derece Dönebilen Tasarım: Telefonunuzu istediğiniz açıda ayarlayabilirsiniz, böylece sürüş esnasında en uygun görüş açısını elde edebilirsiniz.
  • Hızlı Kurulum: Hava firarına kolayca monte edilebilir, bu da hızlı bir kurulum sağlar ve araç içindeki dağınıklığı azaltır.
  • Geniş Uyumluluk: Çeşitli telefon modelleri ile uyumlu olan geniş bir telefon boyutu yelpazesine sahiptir.
  • Kaliteli Malzeme: Dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretilmiştir, uzun ömürlü kullanım sağlar.
  • Otomatik Kavrama: Telefonunuzu cihaza koymak için manuel bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Tutucu, telefonunuzu yerleştirdiğinizde otomatik olarak kavrar.
  • Otomatik Kilit Açma: Tıpkı Xiaomi Mi 20 W kablosuz telefon tutucuda olduğu gibi, telefonu cihazdan çıkardığınızda bu ürünün de otomatik olarak kilidi açılır, böylece telefonunuzu kolayca alabilirsiniz.

Ttec FlexGrip Comfort 2TT24 Araç Telefon Tutucu

Vantuzlu telefon tutucu tavsiyeleri listesinde yer alan Ttec FlexGrip Comfort 2TT24, esnek bir yapıya sahip olduğu için farklı telefon boyutlarına uyum sağlıyor. Bu ürünü tercih ederseniz telefonunuzu istediğiniz genişliğe göre ayarlayabilirsiniz. Bu da ürünün farklı telefon modelleri ile uyumlu olması anlamına geliyor. 360 derece dönebilen tasarımı ile pratik bir kullanım avantajı da sunan Ttec FlexGrip Comfort 2TT24 araç içi telefon tutucu, telefonunuzu sağlam şekilde kavradığı için telefonunuzun titreşimlerden etkilenme olasılığı da asgari düzeye inmiş oluyor. Kısacası Ttec FlexGrip Comfort 2TT24 araç telefon tutucu, kullanıcılarına güvenli, kullanışlı ve esnek bir kullanım deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Mcdodo CH-7071 15 W MagSafe Manyetik Kablosuz Araç Telefon Tutucu

Araç içi telefon tutucu önerisi listemizi Mcdodo ile tamamlıyoruz. Ürünün temel özellikleri ise hemen aşağıda yer almakta.

  • MagSafe Uyumlu: Adından da anlaşıldığı üzere bu ürün, MagSafe teknolojisini destekliyor. Bu da onun, iPhone 12 ve sonraki modellerle uyumlu olduğunu gösteriyor. Ayrıca ürünün manyetik tasarımı sayesinde telefonunuzu tutucuya kolayca yerleştirebilirsiniz.
  • 15W Hızlı Kablosuz Şarj: Mcdodo CH-7071, telefonunuzu hızlı bir şekilde kablosuz olarak şarj edebilir; zira ürün, yüksek güç çıkışı sayesinde daha hızlı şarj imkanı sunuyor.
  • Otomatik Kapanma ve Açılma: Telefonu ürüne yerleştirdiğinizde tutucunun kolları otomatik olarak kapanırken üründen çıkardığınızda tutucu kolları otomatik olarak açılıyor. Bu özellik, kullanımı daha pratik hale getiriyor.
  • 360 Derece Dönebilen Tasarım: Telefonunuzu istediğiniz açıda ayarlayabilirsiniz; böylece sürüş esnasında en uygun görüş açısını elde etmeniz de mümkün.
  • Güçlü Vantuz: Ürün, araç içinde herhangi bir düz yüzeye güvenli bir şekilde monte edilebilir. Mcdodo CH-7071 15 W, güçlü vantuz tasarımı sayesinde sağlam bir tutuş sağlıyor.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler